CURSA MUNTANYA CASTELLTALLAT

13 d’Octubre de 2024

PRESENTACIÓ

XII CURSA DE MUNTANYA DE CASTELLTALLAT (Memorial Laura Ferrer)
#lamesrural del #campionatmaqui

 de 5km i 14km

Un any més els veïns del poble de Castelltallat organitzem la nostra cursa de muntanya, que enguany ja arriba a la seva novena edició. Aquesta és la primera de les tres curses del Campionat Maqui, la seguiran la cursa  Escaldada Trail  i la Bell Race

Aquest any trams nous. ens els últims 3 anys hem anat introduint trams nous. Per adaptar la cursa el format #MAQUI. Més divertida amb algun que altre sender.

Es tracta d’una cursa popular de 14’5 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de nostre municipi, entre boscos, conreus i masies. El recorregut es desenvolupa per pistes forestals, amb petits trams d’asfalt de connexió entre ells. El temps màxim per a completar la cursa és de 2,5 hores. A part hi ha una modalitat de 5km més curta amb un avituallament també.

Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, i pel primer local femení i masculí. Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

L’hora d’inici de la cursa serà a les 10:00 del matí, però cal que tots els participants recullin els pitralls a les 9:00 del matí. El lloc de sortida i arribada serà, com en altres edicions, el Casal de Castelltallat.

PREU INSCRIPCIONS

15€ (juliol – agost) + 4 no federat

17€ (agost- setembre) + 4 no federat

19€ (setembre octubre) + 4 no federat

TANQUEM INSCRIPCIONS ANTICIPADES dia 10/10/20223

Mateix dia cursa: 25€
En cas de no tenir la llicència FEEC corresponent cal afegir 4€ d’assegurança.

Som- hi

HORARIS:

Inscripcions al mateix dia: A partir de les 9h del matí.
Sortida: A les 10 del matí.

Més Informació

Recorregut

2 recorreguts:

14 km i uns 300+ cada any es modifica.
Un altre de 5 km i uns 150+ positius apte per tots els nivells.

Són curses rurals està marcat amb cinta, però penseu que esteu al món rural i són curses de muntanya, cal que mireu bé i si no es veu senyal, torneu endarrere.

NO SIGUEU “PIXAPINS” mireu redeu

Com arribar

1. Preneu la sortida 114 – Aguilar de Segarra/Fonollosa de l’EIX TRANSVERSAL (C-25).

2. Seguiu per la carretera BV-3008 en direcció Fonollosa.

3. Després de recórrer quatre quilòmetres i mig, a un canvi de rasant, trobareu a l’esquerra un camí rural asfaltat que condueix fins a Castelltallat.

4. Després d’uns cinc quilòmetres més per aquest camí, un cop sigueu a dalt de la Serra de Castelltallat, trobareu un trencall a mà dreta que anuncia Observatori Astronòmic de Castelltallat, el Casal de Castelltallat és allà mateix, abans d’arribar a l’Observatori.

samarreta de la cursa de l2024 de Castelltallat